In Progress, Sound Shaker

Dit is een interactief ontwerp project in samenwerking met Josien Niebuur. De SoundShaker is een geluidsobject dat geluid mixt op basis van beweging. De gebruiker is in staat om zijn eigen geluid mix te maken, niet door een computer of andere digitale middelen te gebruiken, maar door geluid op een natuurlijke beweging te mixen: met eigen (schud) kracht.

Samen met Josien heb ik dit concept uitgewerkt tot een echt werkend product. Wij zijn op dit moment in de laatste fase van het project. Het resultaat zal gepresenteerd worden tijdens de tentoonstelling van Academie Minerva te Groningen.

The SoundShaker is an interactive soundobject that captures and mixes sound in a natural way, by talking into the object and shaking the object. The Shaker works with a light sensor, a microphone, accerelation sensor, speaker, arduino and minimac. The soundeffect is created with Max Msp and Arduino. A project by Janneke Meijer in cooperation with Josien Niebuur, from the Media Werkplaats at Academie Minerva, Groningen.

 

 

 

Officiele Presentatie Interactive SoundShaker  (Custom)

 

 

 Leave a Reply